Aandachtspunten en enkel regels en tips voor uw vakantie accommodatie ‘Bosk & Wetter’

Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten, regels en tips met betrekking tot uw verblijf in de vakantie accommodatie :

De gehele accommodatie is rookvrij!

U mag geen huisdieren meenemen naar het vakantieverblijf.

Bij schade (een ongelukje kan altijd gebeuren, niet waar?!) graag even melden, in goed overleg komen we er altijd uit.

Er ligt een map op de keukentafel klaar, daarin vindt u de informatie over verdere regels, zoals het inleveren van flessen en glas in de glasbak bij de supermarkten inleveren. Maar ook over de diverse horeca gelegenheden en winkels die er te vinden zijn in Balk.

Ook tips over de omgeving, zoals over de pittoreske plaatsen Sloten en Oudemirdum staan vermeld in deze map.

Wist u dat Amsterdam op een klein uur rijden ligt? Een gemakkelijke manier om naar Amsterdam te gaan, is met de auto en u kunt dan het beste op een P&R plaats staan. Aan deze kant van Amsterdam is de P&R Gaasperplas.

Kortom: een heerlijke vakantie of een gezellig weekendje met familie en/ of vrienden, dan bent u bij ons aan het goede adres voor een prachtige vakantie accommodatie Friesland! Een prachtige, ruime accommodatie met veel privacy. U bent daar met uw eigen gezelschap, er zijn geen andere huurders in de vakantieaccommodatie aanwezig.

Voor meer informatie en vragen over de bezetting van de vakantie accommodatie kunt u ons mailen via het contactformulier. Mocht er niet binnen één dag een antwoord gegeven zijn, schroom dan niet om te bellen!